Relatietherapie

Relatietherapie Oegstgeest - Relatietherapeut Ninian

Relatietherapie en huwelijkstherapie

In iedere relatie komen wel eens spanningen, ergernissen, ruzies of erger, voor. Wanneer partners in hun relatie echter tegen problemen oplopen, waar zij zelf niet meer uit komen, kan relatietherapie uitkomst bieden.

Veel voorkomende problemen, waarbij mensen relatietherapie inschakelen zijn:

  • langs elkaar heen leven
  • gevoelens van eenzaamheid in de relatie
  • meer samen willen zijn
  • veel ruzie maken
  • elkaar wantrouwen
  • verwijdering of sleur ervaren
  • verdieping of meer hartstocht zoeken in de relatie
  • twijfelen of u samen verder wilt
  • “andere” relaties binnen uw relatie

Samen aan de slag

In relatietherapie ben je niet individueel in behandeling, maar is de relatie in therapie en dus jullie samen. Dat betekent dat we samen kijken naar wat er tussen jullie speelt, naar hoe jullie met elkaar omgaan en hoe jullie communiceren.

Gedurende de therapie zullen we praten, maar zullen er ook oefeningen gedaan worden, teneinde contact te maken, het contact te verbeteren en/of om vastgesleten patronen inzichtelijk te maken en/of te doorbreken. Ook kunnen jullie opdrachten meekrijgen om thuis aan te werken. Soms is het daarbij onvermijdelijk “oude koeien” uit de sloot te halen: in relatietherapie gaat het er om hoe jullie daar samen mee omgaan.

Ik help jullie graag verder.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem gerust even contact met mij op.

Ninian

Neem contact op
Lees meer over:

Relatietherapie zonder partner
Een goede relatie met jezelf is de basis voor een goede relatie met een ander.

Communicatie en relatietherapie
Een liefdesrelatie kan weer opbloeien als je (beter) leert communiceren. Uiteindelijk zijn jullie de enigen die jullie relatie kunnen ‘genezen’.

Ziekte en Relatietherapie
Door ziekte verandert de relatie. Zeker bij ziektes als kanker. Dan kan een steuntje in de rug prettig zijn.Meer informatie
Voor meer informatie over relatieproblemen, tips en lotgenotenverhalen, zie:

Voor contact met lotgenoten zie ook: lotgenotenforum.com en lotgenotencommunity.comTherapie en Relatietherapie Oegstgeest voor relatietherapie, huwelijkstherapie, relatieadvies en relatiecoaching in de regio Oegstgeest, Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Warmond, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout, Sassenheim, Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Wassenaar. Kijk voor meer relatietherapeuten in de regio op: Relatietherapeuten Oegstgeest