Rouwverwerking

Rouwverwerking Oegstgeest

Rouw

Ben je op zoek naar een therapeut in de regio Oegstgeest voor hulp bij rouwverwerking?

Mijn naam is Ninian Sammels. Ik ben aangesloten bij de RBCZ. Ik heb veel ervaring bij de begeleiding van mensen die door een rouwproces heengaan.

Ingrijpende persoonlijke en emotionele verliezen zetten een rouwproces in gang.

“Verliezen” en de daaruit voortvloeiende rouw hebben invloed op je leven. De gevoelens en emoties, waarmee je wordt geconfronteerd kunnen heel heftig zijn: vooral voor jezelf, maar ook voor je partner, kinderen, ouders en/of andere naasten.

Een verliesproces kan je leven en gezondheid ontregelen, en zelfs ontwrichten. Rouw is een emotionele reactie als gevolg van een verlies, in het bijzonder het verlies van een naaste. Maar verlies en rouw kunnen ook gaan over een scheiding, verlies van gezondheid, ingrijpende veranderingen op je werk, ontslag en/of andere zaken waar je in een mensenleven afscheid van “moet” nemen.


Rouwverwerking

Je verliest houvast

Je verwachtingen, toekomst en/of dromen vallen aan diggelen, waardoor je je houvast in het leven, voor een kortere of langere tijd, kwijt bent. “Normaal” gesproken zal de intensiteit van de reactie in de loop van de tijd afnemen, rouw kan echter zó heftig zijn, dat je levenslust verloren gaat.

Álle verliezen geven rouwreacties. Rouwen, “het-verwerken-van-verlies”, is een actief proces, dat veel energie kost en dat vaak ten koste gaat van ándere, vaak positieve, energie.

Gevoelens van gedeprimeerdheid, wisselende stemmingen of andere onbestemde gevoelens, zelfs oud verdriet, waarvan je állang dacht dat je dat had opgeruimd, kunnen opspelen. Dán is het wijsheid professionele hulp in te schakelen: praten helpt

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Neem gerust even contact met mij op.


Ninian

Neem contact op


Therapie Oegstgeest
Therapeut Ninian
Binnen de therapie zie ik ieder mens als een uniek persoon en sta jij als persoon centraal.
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

Ik ben aangesloten bij:

logo-rbcz
Ik ben ook aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com Relatietherapeuten.net
therapie oegstgeest Therapie Oegstgeest
Rhijngeesterstraatweg 40d
2341 BV Oegstgeest
Top